Volledig scherm
Het publiek geniet met volle teugen van het eerste van twee buitenconcerten van de Hellendoornse Harmonie in park De Geuren. © Wouter Borre

Hellendoornse Harmonie 'muzikale happening van formaat'

HELLENDOORN - Park De Geuren in het hart van Hellendoorn vormde donderdagavond het decor van een muzikale happening van formaat.  Het orkest van de plaatselijke harmonie liet het publiek horen, dat zij van vele markten thuis is. 

Onder leiding van dirigent Egbert van Groningen speelde de Hellendoornse Harmonie een medley van nummers van Queen en Michael Jackson en bracht filmmuziek van James Bond en Once upon a time in the West ten gehore.

Afsluiting

Het buitenconcert gaat vrijdagavond vanaf 19.00 uur op herhaling, opnieuw in De Geuren en weer gratis toegankelijk. De tweede keer spelen de slagwerkgroep en jeugdslagwerkgroep onder leiding van Willem Kossink en de samenspeelgroep onder leiding van Jan Dijsselhof. Ook zij brengen een gevarieerd programma ten gehore. Met deze concerten sluit de harmonie haar muzikale seizoen af.

  1. Duurzaamheidsscherm langs N35: ‘We slaan meerdere vliegen in één klap’
    PREMIUM

    Duurzaam­heids­scherm langs N35: ‘We slaan meerdere vliegen in één klap’

    NIJVERDAL - De N35 tussen Nijverdal en Wierden wordt verbreed tot een autoweg met vier rijstroken. De werkgroep Baron van Sternbachlaan vindt het een belachelijk idee om een ‘racebaan’ aan te leggen dwars door een dorp, dat juist rust en ruimte wil uitstralen en de natuur hoog in het vaandel heeft. Een plan dat voor (geluids)overlast gaat zorgen. Stilzitten is geen optie voor de omwonenden, actie is vereist!

Reggestreek