Vertrekkend directeur Henk Groot Wassink (62) op het nieuwe groene schoolplein van de Prinses Marijkeschool aan de Noetselerbergweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Vertrekkend directeur Henk Groot Wassink (62) op het nieuwe groene schoolplein van de Prinses Marijkeschool aan de Noetselerbergweg. © Lenneke Lingmont

Henk (62) uit Daarlerveen stopt als schooldirecteur vanwege ernstige ziekte van zijn vrouw: ‘Maak van leven geen gewoonte’

NIJVERDAL/DAARLERVEEN - Henk Groot Wassink (62) is een onderwijsman pur sang. De directeur van de Prinses Marijkeschool zet nu een punt achter een lange en indrukwekkende carrière in het Hellendoornse basisonderwijs, omdat zijn vrouw Wilma eierstokkanker heeft. „Als ik moet kiezen tussen Marijke en Wilma, dan is die keuze snel gemaakt”, zegt hij.

 1. Nieuwe hoofdsponsor Hulzense Boys heeft een rood-wit hart: ‘En het vriendje van mijn dochter speelt daar’
  PREMIUM

  Nieuwe hoofdspon­sor Hulzense Boys heeft een rood-wit hart: ‘En het vriendje van mijn dochter speelt daar’

  HULSEN - Directeur Dick Schulenburg (56) van H&K Technische Groothandel is een ondernemer met een rood-wit hart. Zijn bedrijf steunt diverse sportverenigingen in de regio en is met ingang van het nieuwe seizoen ook de nieuwe hoofdsponsor van de voetbalclub Hulzense Boys. Het logo van zijn bedrijf staat drie jaar op de reclameborden rondom het hoofdveld en op de kleding van de spelers van het eerste en tweede elftal en de A1-jeugd.
 1. Nederlandse olympiërs krijgen voorrang met coronavaccinatie
  Play

  Nederland­se olympiërs krijgen voorrang met coronavac­ci­na­tie

 2. Een boottochtje met schipper Jacques Herb: 'Maaanuela!'
  Play

  Een boottocht­je met schipper Jacques Herb: 'Maaanuela!'

Reggestreek