Eigenaren Lotte en Jochem Weststraten in de 'mulifunctionele ruimte' Babbels. „We verhuren de ruimte voor gelegenheidsfeestjes, vrijdagmiddagborrels, vergaderingen en dagbesteding.”
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaren Lotte en Jochem Weststraten in de 'mulifunctionele ruimte' Babbels. „We verhuren de ruimte voor gelegenheidsfeestjes, vrijdagmiddagborrels, vergaderingen en dagbesteding.” © Reinier van Willigen

Het lijkt een nieuw grand café in Nijverdal maar dat is Babbels niet

NIJVERDAL - Het heeft de uitstraling en charme van een grand café, maar dat is het allerminst. Volgens eigenaren Jochem en Lotte Weststrate kun je hun horecagelegenheid Babbels aan de Joncheerelaan het beste omschrijven als een ‘multifunctionele ruimte’.

  1. Nijverdalse pandeigenaren niet blij met visie voor Grotestraat: ‘Geef dan iedereen mogelijkheid hoger te bouwen!’
    PREMIUM

    Nijverdal­se pandeigena­ren niet blij met visie voor Gro­testraat: ‘Geef dan iedereen mogelijk­heid hoger te bouwen!’

    NIJVERDAL - Maarten Heerdink en Arthur Leferink zijn geen uitgesproken tegenstanders van hoogbouw in het centrum van Nijverdal. Maar beide pandeigenaren vinden wel dat bij de herontwikkeling van de noordkant van de Grotestraat moet worden uitgegaan van gelijke monniken, gelijke kappen. Dat is volgens hen nu niet het geval. „Er wordt hier selectief gehandeld.”

Reggestreek