De presentatoren Liesbeth Jansen-Gort en  Wil de Bruine en techniekman Benno ten Cate blijven in de radiostudio van HOi FM keurig anderhalve meter uit elkaar tijdens de eerste uitzending van SamenZijn.
Volledig scherm
PREMIUM
De presentatoren Liesbeth Jansen-Gort en Wil de Bruine en techniekman Benno ten Cate blijven in de radiostudio van HOi FM keurig anderhalve meter uit elkaar tijdens de eerste uitzending van SamenZijn. © Lenneke Lingmont

HOi wil luisteraars met SamenZijn een hart onder de riem steken

NIJVERDAL - ‘Corona-radio’ bij Hellendoorn Omroep Interactief (HOi). De lokale omroep probeert met het nieuwe programma SamenZijn alle aan huis gekluisterde inwoners van de gemeente Hellendoorn een hart onder de riem te steken. „We zijn allemaal met elkaar verbonden in deze grote radiohuiskamer.”

Ouderenpredikant Liesbeth Jansen-Gort van de Protestantse Gemeente Nijverdal is initiatiefneemster van dit nieuwe radioprogramma. Ze presenteert het samen met Wil de Bruine. Het is haar antwoord op een nieuwe werkelijkheid, waarin steeds meer mensen zich volledig terugtrekken binnen de eigen vier muren. En dat geldt volgens haar vooral voor ouderen in de diverse woonzorgcentra.

Reggestreek