Volledig scherm
De lokale omroep HOI wil in de nabije toekomst niet meer alleen op vrijdagavond uitzenden, maar ook op andere dagen in de week nieuws en actualiteiten uit de gemeente Hellendoorn gaan verzorgen. © Hellendoorn Omroep Interactief

HOi wil meer gaan uitzenden in Hellendoorn

NIJVERDAL -  Hellendoorn Omroep Interactief (HOi) begint op vrijdag  6 december met haar nieuwe tv-programmering. Nieuwsrubriek HOi Journaal wordt in het begin alleen op de vaste vrijdagavond uitgezonden, maar later ook meerdere keren per week.

De journaalfilmpjes zijn te zien op de sociale media en nieuwe website www.hoimedia.com. De lokale omroep wil de vrijdagavond verder afwisselend invullen met programma’s als Wat bezielt je van Wil de Bruine, De Welle in Beeld en Toppers van Toen. Daarin wordt teruggekeken op de hoogtepunten van eerdere programma’s, die destijds bij de kijkers in de smaak vielen.   

  1. Brouwers uit Haarle vernoemen speciaalbier naar bekendste taxichauffeur van Salland
    PREMIUM

    Brouwers uit Haarle vernoemen speciaal­bier naar bekendste taxichauf­feur van Salland

    HAARLE/MARLE - Hij raakte verzeild in de meest vreemde situaties en bracht menig beschonken kroegganger in Salland naar huis. Nu mag taxichauffeur Teun Stevens, alias De Neuze, zelf genieten van zijn eigen biertje. Een uit de hand gelopen grap van William Kemperman en Leo Kemper uit Haarle leidde tot een tripel bier die vernoemd is naar de beroemde taxichauffeur uit Marle, die binnenkort vijftig jaar in de taxiwereld zit.

Reggestreek