De initiatiefnemers van het retraitecentrum Huis van Vriendschap op het terrein waar dit gerealiseerd wordt. Op de foto vlnr, achter: Erwout Slot en Joop Stegeman. Voor Rieke Vliek, Hetty Nijmeijer, Thea van Pijkeren en Wil de Bruine.
Volledig scherm
PREMIUM
De initiatiefnemers van het retraitecentrum Huis van Vriendschap op het terrein waar dit gerealiseerd wordt. Op de foto vlnr, achter: Erwout Slot en Joop Stegeman. Voor Rieke Vliek, Hetty Nijmeijer, Thea van Pijkeren en Wil de Bruine. © Bert Kamp

Huis van Vriendschap: Even ontsnappen aan alle hectiek

videoNIJVERDAL - Steeds meer mensen hebben de behoefte een tijdje te ontsnappen aan de jachtige maatschappij om zich in alle rust weer te kunnen opladen of inspiratie op te doen. Dat kan straks in het Huis van Vriendschap.

 1. Terrassen in Twente (bijna) weer open: ‘Na de persconferentie begon bij ons direct de telefoon te rinkelen’
  PREMIUM

  Terrassen in Twente (bijna) weer open: ‘Na de persconfe­ren­tie begon bij ons direct de telefoon te rinkelen’

  REGGESTREEK - De horecaondernemers in de gemeenten Hellendoorn, Wierden en Rijssen-Holten treffen de laatste voorbereidingen voor de heropening van hun terrassen. „We moesten er lang op wachten, maar zijn er klaar voor”, laten ze weten. En de klanten? Die kunnen bijna niet wachten om eindelijk weer eens een biertje, bitterbal of broodje te kunnen bestellen bij hun favoriete kroeg of lunchroom.
 1. Rampweek compleet: Graafschap loopt promotie mis
  Play

  Rampweek compleet: Graafschap loopt promotie mis

 2. Auto komt tot stilstand tegen een boom in Rijssen
  Play

  Auto komt tot stilstand tegen een boom in Rijssen

Reggestreek