De initiatiefnemers van het retraitecentrum Huis van Vriendschap op het terrein waar dit gerealiseerd wordt. Op de foto vlnr, achter:  Erwout Slot en Joop Stegeman. Voor Rieke Vliek, Hetty Nijmeijer, Thea van Pijkeren en Wil de Bruine.
Volledig scherm
PREMIUM
De initiatiefnemers van het retraitecentrum Huis van Vriendschap op het terrein waar dit gerealiseerd wordt. Op de foto vlnr, achter: Erwout Slot en Joop Stegeman. Voor Rieke Vliek, Hetty Nijmeijer, Thea van Pijkeren en Wil de Bruine. © Bert Kamp

Huis van Vriendschap: Even ontsnappen aan alle hectiek

videoNIJVERDAL - Steeds meer mensen hebben de behoefte een tijdje te ontsnappen aan de jachtige maatschappij om zich in alle rust weer te kunnen opladen of inspiratie op te doen. Dat kan straks in het Huis van Vriendschap.

De christelijke Stichting Huis van Vriendschap spreekt over een ‘uniek concept’, dat misschien zelfs wel een landelijke primeur is. Het gaat om het plan voor een kleinschalig retraitecentrum aan de Noetselerweg in combinatie met een stukje jeugdzorg. Het is een initiatief van de Nijverdalse predikant Wil Kaljauw, die met Hetty Nijmeijer het stichtingsbestuur vormt.

Reggestreek