Volledig scherm
© Wouter Borre

Hulsen maakt zich op voor tweede editie van Noaberfeest

HULSEN - Het Helders Fees zit er op, maar dat weerhoudt de inwoners uit het nabijgelegen Hulsen er niet van om aanstaand weekeinde ook nog even een flink feest te bouwen

et is de tweede keer dat in Hulsen het Hulsens Noaberfeest wordt gehouden. Het grootste deel van het programma heeft op de zaterdag plaats. Voorafgaand aan het echte feest zijn er tevens enkele andere activiteiten in Hulsen te beleven. Die beginnen al op vrijdagavond. Liefhebbers kunnen zich vanaf 20.00 uur vermaken met een linedance- en stijldansfeest in de feesttent aan de G.H. Kappertstraat 45. De toegang hiervoor bedraagt 2,50 euro.
Op zaterdag beginnen de festiviteiten om 18.00 uur met een pubquiz waar verschillende teams aan deelnemen. De pubquiz staat onder leiding van presentator Boet.
Voor wie het wat sportiever wil, is er de jaarlijkse fietstocht van het Plaatselijk Belang Hulsen. Die tocht begint vrijdagavond om 19.00 uur.
Het hoofdprogramma begint om 20.00 uur. Dj Martijn Rutgers en het Levensliederenkoor Met Hart en Smart zorgen gedurende de avond voor de muzikale omlijsting.

Reggestreek