Secretaris Rob Barentsen van Parkmanagement ’t Lochter is mede-initiatiefnemer van de nieuwe websites, die ervoor moeten zorgen dat meer studenten stage gaan lopen bij een bedrijf op dit Nijverdalse bedrijvenpark.
Volledig scherm
PREMIUM
Secretaris Rob Barentsen van Parkmanagement ’t Lochter is mede-initiatiefnemer van de nieuwe websites, die ervoor moeten zorgen dat meer studenten stage gaan lopen bij een bedrijf op dit Nijverdalse bedrijvenpark. © Lenneke Lingmont

Innovatie en hightech in Nijverdal, maar dat weten nog veel te weinig mensen: ‘Die bedrijven staan soms te springen om stagiairs’

NIJVERDAL - ’t Lochter stond bekend als een industrieterrein met overwegend productiebedrijven. Maar die tijden zijn voorgoed veranderd. Inmiddels vestigen zich hier ook steeds meer innovatieve bedrijven. Hightech aan de rand van Nijverdal. De meeste ondernemers op ’t Lochter weten dat al lang, nu de buitenwacht nog. Een nieuwe website moet daar voor zorgen.

 1. Doden leven voort in verzameling Haarlenaar: ‘Bijzonder dat iemand in herinnering blijft door bidprentje’
  PREMIUM

  Doden leven voort in verzame­ling Haarlenaar: ‘Bijzonder dat iemand in herinne­ring blijft door bidprentje’

  HAARLE - De een verzamelt postzegels, de ander oude munten. Robert Kemper Alferink heeft wel een heel specifieke hobby: hij verzamelt bidprentjes uit Salland. De 33-jarige Haarlenaar heeft al bijna 10.000 exemplaren in huis, waarvan de oudste uit 1843. Waar komt die fascinatie vandaan? „Een bidprentje is vaak het enige tastbare bewijs dat iemand heeft bestaan.”
 1. Protestactie ATIB bij stadhuis Almelo lijkt kansloze missie
  Play

  Protestac­tie ATIB bij stadhuis Almelo lijkt kansloze missie

 2. Fietsster met spoed naar het ziekenhuis na botsing in Losser
  Play

  Fietsster met spoed naar het ziekenhuis na botsing in Losser

Reggestreek