Jack van Egmond (links) en andere leden van de Egmond Vintage Wings sleutelen in de hangar in Hoogeveen aan een Fokker D21, een Nederlands eenpersoonsjachtvliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog.
Volledig scherm
PREMIUM
Jack van Egmond (links) en andere leden van de Egmond Vintage Wings sleutelen in de hangar in Hoogeveen aan een Fokker D21, een Nederlands eenpersoonsjachtvliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog. © Frank Uijlenbroek

Jinthe (7) uit Hellendoorn mag niet mee op gewonnen rondvlucht, maar stapt nu met haar vader in een Cessna: ‘Ons kind stapt niet alleen in zo’n kist’

HELLENDOORN - Jinthe Bosch (7) uit Hellendoorn won een vlucht met een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog, maar dat lijkt haar ouders geen goed idee. Het wordt nu een rondvlucht boven Hoogeveen in een Cessna, zodat ook vader Bas meekan. 

  1. Nieuw boompje planten? Ga dan niet voor die Chinese palm uit Nijverdal, maar kies een oer-Hollandse eik, of is dat betutteling?
    PREMIUM
    Nieuwsupdate

    Nieuw boompje planten? Ga dan niet voor die Chinese palm uit Nijverdal, maar kies een oer-Hollandse eik, of is dat betutte­ling?

    REGGESTREEK - Eigen planten eerst! Geen allochtone bomen. Zet ze je tuin uit en vervang ze door Nederlands groen. Het is zover. Het IVN, de grootste natuureducatieclub van Nederland (25.000 leden), bemoeit zich met onze achtertuinen. Dat we tegels moeten vervangen door planten, wisten we al, maar nationalistisch vergroenen, is nieuw. Lang niet iedereen zit erop te wachten. Zeker Exotentuin uit Nijverdal niet, waar Chinese palmen als warme broodjes over de toonbank gaan.

Reggestreek