Johan Middelkamp, directeur Sallandse Wegenbouw bij zijn bedrijf. De inspanningen voor 'onzichtbare' jongeren hebben hem een prijs opgeleverd.
Volledig scherm
PREMIUM
Johan Middelkamp, directeur Sallandse Wegenbouw bij zijn bedrijf. De inspanningen voor 'onzichtbare' jongeren hebben hem een prijs opgeleverd. © Lenneke Lingmont

Johan Middelkamp uit Haarle haalt jongeren van de bank: ‘Wij kijken naar wat iemand wél kan’

HAARLE - Hij vraagt niet naar achtergronden of diploma’s, hij zet de jongeren aan het werk en kijkt waar ze goed in zijn. Ze doen werkervaring op, ontwikkelen basale vaardigheden en stromen dan weer uit uit. „Wat wij doen, is heel eenvoudig”, zegt directeur Johan Middelkamp van de Sallandse Wegenbouw. Onlangs kreeg zijn werkleerbedrijf Dynamisch Op Weg een mooie Overijsselse prijs.

  1. Heracles bedenkt plan voor uit-supporters naar De Graafschap: ‘Laten zien dat het ook zonder incidenten kan’
    PREMIUM

    Heracles bedenkt plan voor uit-supporters naar De Graafschap: ‘Laten zien dat het ook zonder incidenten kan’

    In de discussie over het weren van uitsupporters bij wedstrijden in het betaald voetbal komt Heracles met een opmerkelijk tegengeluid. De Almelose club bezoekt met 500 supporters het duel met De Graafschap in Doetinchem, inclusief een mars richting het stadion. „Wij willen laten zien dat het ook kan zonder incidenten”, zegt Heracles-supporterscoördinator Raymond Alfons.
    Almelo