Jonas uit Nijverdal doneert zijn haar en haalt geld op voor de stichting Haarwensen die zieke kinderen van een haarstukje voorziet.
Volledig scherm
PREMIUM
Jonas uit Nijverdal doneert zijn haar en haalt geld op voor de stichting Haarwensen die zieke kinderen van een haarstukje voorziet. © Marloes Thomassen

Jonas (10) uit Nijverdal doneert zijn lange haar voor zieke kinderen en zamelt geld in voor stichting Haarwensen

NIJVERDAL - Na bijna vier jaar gaat het er dan toch van komen. De 10-jarige Jonas uit Nijverdal gaat zijn lange haar laten knippen. De tiener heeft vanaf zijn zevende bewust zijn haar lang laten groeien om het te kunnen doneren aan de stichting Haarwensen. Een inzamelingsactie leverde daarnaast sinds dinsdag al meer dan 1000 euro op.  

 1. Na twee jaar knallende ruzies gooien toezichthouders Soweco handdoek in de ring
  PREMIUM

  Na twee jaar knallende ruzies gooien toezicht­hou­ders Soweco handdoek in de ring

  ALMELO - De raad van commissarissen van Soweco (RvC) treedt per 1 mei terug. Twee jaar lang knokten de toezichthouders om de sociale werkvoorziening voor Almelo en omgeving overeind te houden. Tevergeefs. Het algemeen bestuur van Soweco besloot vandaag tot liquidatie. Tot ongenoegen van de RvC. „Erg jammer. Voor medewerkers is Soweco een deel van hun leven”, zegt rvc-voorzitter Herman Hazewinkel.
 1. Heldenonthaal voor spelers Go Ahead Eagles na promotie
  Play

  Heldenont­haal voor spelers Go Ahead Eagles na promotie

 2. Pasgeboren baby’tje dood gevonden in vuilniszak
  Play

  Pasgeboren baby’tje dood gevonden in vuilniszak

Reggestreek