Hulpverleners ontfermen zich over het gewonde kind.
Volledig scherm
Hulpverleners ontfermen zich over het gewonde kind. © News United/Jan Willem Kleinhorstman

Kind (3) gewond in Nijverdal

NIJVERDAL - Een kind van 3 jaar oud is woensdag gewond geraakt in Nijverdal op de Holterweg. De peuter zat bij een ouder op de fiets en raakte met diens voetje bekneld tussen de voorvork en een wiel. Vervolgens kwam de ouder ten val. 

 1. Ook de Reggesurvival geschrapt om natuur te beschermen: ‘Survivallen tijdens broedseizoen kan echt niet meer’
  PREMIUM

  Ook de Reggesurvi­val geschrapt om natuur te beschermen: ‘Survival­len tijdens broedsei­zoen kan echt niet meer’

  NIJVERDAL - Na de voorgenomen sluiting van de mountainbikeroute op de Sallandse Heuvelrug, heeft het vraagstuk ‘natuur of recreatie’ opnieuw gevolgen in Twente. De populaire Reggesurvival gaat niet door op 25 juni, maar is noodgedwongen uitgesteld tot oktober. Het is de organisatoren de laatste weken duidelijk geworden dat het houden van een groot evenement in de natuur tijdens het broedseizoen definitief verleden tijd is. „Dit is allemaal kak.”
 2. Net buiten Hoge Hexel is het heerlijk toeven voor sekstoeristen en schuinsmarcheerders; misschien tijd voor een eigen bos?
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Net buiten Hoge Hexel is het heerlijk toeven voor sekstoeris­ten en schuinsmar­cheer­ders; misschien tijd voor een eigen bos?

  REGGESTREEK - Schijn bedriegt. Tussen Hoge Hexel en Daarle ligt een ogenschijnlijk onschuldige picknickplaats. Een stukje fraaie, groene idylle. Ruim 25 jaar geleden populair onder bijna-vakantiegangers die hun caravan en voortent een dagje wilden uittesten. Wat hebben we veel gespeeld op het veldje en in het bos. Dat is nu niet aan te raden. Je zou je bal maar uit de bosjes willen vissen en in een vol condoom grijpen.

Reggestreek