Volledig scherm
Prins Devyn de Eerste en zijn adjudant Kevin zijn de nieuwe hoogheden van kindercarnavalsvereniging De Kruud'n Stampers uit de Kruidenwijk. © Gerholt Langkamp

Kindercarnaval in Nijverdalse Kruidenwijk

NIJVERDAL - Kindercarnavalsvereniging De Kruud'n Stampers uit Nijverdal viert vrijdagavond vanaf 19.00 uur het kindercarnaval in haar residentie in het Kulturhus Kruidenwijk aan het Kuperserf. 

Prins Devyn de Eerste en zijn adjudant Kevin nodigen kinderen in de leeftijd van 6 tot 15 jaar uit verkleed naar het feest te komen, dat tot 21.00 uur duurt. De Kruud’n Stampers verwachten dat ook vertegenwoordigers van andere carnavalsverenigingen uit de regio aanwezig zijn op dit feest. De entree bedraagt een euro, waarvoor de aanwezigen een muntje voor een consumptie krijgen.

  1. Wandelen voor Water in gemeente Hellendoorn: 2.700 euro

    Wandelen voor Water in gemeente Hellen­doorn: 2.700 euro

    NIJVERDAL - De 72 leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen De Marliaantjes (Marle) en De Meander en De Wingerd uit Nijverdal hebben vorige week tijdens het landelijke evenement Wandelen voor Water 1.800 euro bij elkaar gelopen voor het Nigeria-project van de Stichting ZOA. De opbrengst is door hulporganisatie Aqua for All nog eens met 50 procent verhoogd, zodat het eindbedrag van de actie in de gemeente Hellendoorn uitkomt op 2.700 euro.

Reggestreek