Volledig scherm
De werkgroep Muziek onder de Trap is op zoek naar jongeren met een voorliefde voor klassieke muziek. © Rikkert Harink

‘Klassieke’ jongeren in Nijverdal gezocht

NIJVERDAL - De werkgroep Muziek onder de Trap is naarstig op zoek naar nieuwe leden, die willen helpen bij het organiseren van klassieke concerten, die vrijwel maandelijks  in de hal (onder de trap) van het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal worden gehouden.

De concerten zijn vooral populair bij senioren. De werkgroep is actief sinds 2007 en inmiddels zelf flink vergrijsd en hoopt daarom op aanmeldingen van jongeren met een voorliefde voor klassieke muziek. De werkgroepleden proberen tot nu toe vrijwel tevergeefs om de jongere generaties in aanraking te brengen met klassieke muziek. 

  1. ‘Wandelend reglement’ Jan Meester was vergroeid met de rallysport
    PREMIUM
    necrologie

    ‘Wandelend reglement’ Jan Meester was vergroeid met de rallysport

    HELLENDOORN - Een van de grondleggers van de Hellendoorn Rally, Jan Meester, is zondag op 76-jarige leeftijd overleden. In de jaren 70 en 80 was Jan Meester navigator, maar hij is vooral bekend geworden vanwege de Hellendoorn Rally waarvan hij samen met Herman Olthof de grondlegger was. Meester maakte veel mee in zijn rallyleven, ook dodelijke ongelukken. Hij noemde de sport, waar hij zich met hart en ziel voor inzette, ‘fascinerend maar risicovol’.

Reggestreek