Volledig scherm
Reggesteyn, locatie Noetselerberg © Google Streetview

Leerling Reggesteyn in Nijverdal maakt het goed na incident

NIJVERDAL - ‘Het gaat goed’ met de leerlinge van de scholengemeenschap Reggesteyn, die woensdagochtend aan de Noetselerbergweg door een nog onbekende man lastig werd gevallen, Dat zegt locatieleider Ineke Munter. Volgens haar is het meisje natuurlijk geschrokken, maar volgt ze vandaag gewoon weer alle lessen.

 Munter beseft dat het incident voor de nodige commotie heeft gezorgd bij ouders, leerlingen en personeelsleden. Desondanks heeft Reggesteyn volgens haar tot nu toe geen signalen ontvangen dat iemand zich hierdoor nu onveilig voelt op school en daarom heeft de scholengemeenschap ook geen extra maatregelen genomen. Mochten leerlingen vragen hebben, dan gaan de docenten met hen in gesprek.

 Munter wil geen verdere details kwijt over het incident en wil evenmin iets zeggen over de identiteit of leeftijd van het slachtoffer. Ze benadrukt dat de politie de zaak serieus oppakt en zij dat onderzoek niet wil frustreren door nadere mededelingen over het incident te doen.  

  1. Drie keer regio-zilver voor Hellendoornse Hertruiters

    Drie keer re­gio-zil­ver voor Hellen­doorn­se Hertrui­ters

    HELLENDOORN - Tijdens het laatste weekend van de regiokampioenschappen Overijssel zijn drie ponyruiters van paardensportvereniging Hertruiters uit Hellendoorn in de prijzen gevallen. Ze werden reserve-kampioen (tweede plaats) in hun eigen dressuurcategorie. Luc Eshuis haalde met Forest Fire een score van 64.083% in de klasse L1, categorie C. Marilyn Roelofs scoorde met Hoppenhof’s Yentle 62,75% in de klasse M2 categorie D/E. Haar zus Dylian Roelofs haalde een score van 65% in de klasse M1 met Popping’s Soraya en plaatste zich daarmee voor het NK dressuur in Ermelo.

Reggestreek