Volledig scherm
Zakelijke vloggers bezoeken schoenenwinkels in Nederland voor het RTL-programma De Beste van Nederland. Ook Leferink Schoenen in Nijverdal doet mee aan deze verkiezing. © RTL4

Leferink Schoenen uit Nijverdal in RTL4-programma

NIJVERDAL - Leferink Schoenen neemt deel aan het RTL-4 programma De Beste van Nederland. RTL4 is deze keer op zoek naar de beste schoenen- en speelgoedwinkels van ons land.

Hiertoe maken zakelijke vloggers opnames in de door de redactie uitgezochte winkels. Daphne Bogaert filmde zaterdag in de schoenenzaak aan de Grotestraat in Nijverdal, hetgeen moet uitmonden in een vlog van zo'n 2 minuten die op zaterdagmiddag 1 juni wordt uitgezonden.

Klanten van Leferink Schoenen kunnen van vrijdagmiddag 24 mei 12.00 uur tot vrijdagmiddag 19 juli 12.00 uur hun stem uitbrengen op deze winkel. Dat kan op www.rtl.nl/debestevannederland. De winnende vlog wordt op een nog nader te bepalen datum bekendgemaakt op de Facebook-pagina van het tv-programma.  

  1. Brouwers uit Haarle vernoemen speciaalbier naar bekendste taxichauffeur van Salland
    PREMIUM

    Brouwers uit Haarle vernoemen speciaal­bier naar bekendste taxichauf­feur van Salland

    HAARLE/MARLE - Hij raakte verzeild in de meest vreemde situaties en bracht menig beschonken kroegganger in Salland naar huis. Nu mag taxichauffeur Teun Stevens, alias De Neuze, zelf genieten van zijn eigen biertje. Een uit de hand gelopen grap van William Kemperman en Leo Kemper uit Haarle leidde tot een tripel bier die vernoemd is naar de beroemde taxichauffeur uit Marle, die binnenkort vijftig jaar in de taxiwereld zit.

Reggestreek