Volledig scherm
© Frans Nikkels

Machtig mooi motocross in Hellendoorn

HELLENDOORN - De mini’s, de maxi’s en de profi’s; ze genoten zaterdag allemaal van de afsluitende motocross op het terrein op de Koetree van de Motorclub Nijverdal Hellendoorn (MCNH). De club hield als afsluiting van het seizoen een VIP-dag voor alle klassen plus de sponsors en niet aangesloten crossers een dag vol wedstrijden.

In de ochtend genoten de professionele licentiehouders van de prestaties van de mini’s op hun 50-cc’s en de kleintjes vonden de verrichtingen van de groten, later op de dag, geweldig. Voor de drie beste rijders in alle klassen waren er bekers en, uiteraard, voor alle mini’s ook, ongeacht hun prestatie.

Volledig scherm
  1. Compromis in Haarle redt nieuwbouwplan

    Compromis in Haarle redt nieuwbouwplan

    HAARLE - De hondensportvereniging Sprengenberg en scoutinggroep Albaldah uit Haarle kunnen zich opmaken voor de bouw van een gezamenlijk onderkomen aan de Almeloseweg. De laatste hobbels zijn genomen. Na bemiddeling van wethouder Thomas Walder hebben de initiatiefnemers onlangs sluitende afspraken gemaakt met enkele omwonenden, die vreesden voor geluidsoverlast van blaffende honden en spelende kinderen en  overlast van de verlichting van het buitenterrein.  

Reggestreek