Dit jaar zijn al twaalf inwoners van de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden het slachtoffer geworden van de ‘Microsoft-oplichters’.
Volledig scherm
Dit jaar zijn al twaalf inwoners van de gemeenten Hellendoorn, Rijssen-Holten en Wierden het slachtoffer geworden van de ‘Microsoft-oplichters’. © ANP XTRA

‘Microsoft-oplichters’ opnieuw actief in Reggestreek

NIJVERDAL/WIERDEN/RIJSSEN - De politie Twente-West waarschuwt inwoners van de gemeenten Hellendoorn, Wierden en  Rijssen-Holten voor de praktijken van de zogenoemde Microsoft-oplichters. 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Raad enthousiast over zonnepark op parkeerterrein Avonturenpark Hellendoorn: ‘Een visitekaartje van onze gemeente

  Raad enthousi­ast over zonnepark op parkeerter­rein Avonturen­park Hellen­doorn: ‘Een visite­kaart­je van onze gemeente

  NIJVERDAL/HELLENDOORN - De Hellendoornse politiek legt het plan voor het overkappen van het parkeerterrein van het Avonturenpark Hellendoorn en plaatsen van zonnepanelen op die enorme ‘carport’ geen strobreed in de weg. Sterker nog, het wordt beschouwd als een ‘schoolvoorbeeld van dubbel grondgebruik’, dat elders in de gemeente navolging zou moeten vinden.
 3. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Reggestreek