Mini Schoolvoetbaltoernooi in Nijverdal sluit af met spektakel in groen-wit

NIJVERDAL - De ruim 700 ‘mini's’ die woensdag meededen met het SVVN Mini Schoolvoetbaltoernooi op sportpark Groot Lochter in Nijverdal sloten de sportieve middag af met een spectaculaire muzikale flashmob. 

Samen met ouders en vrijwilligers dansten de jonge deelnemers op de tonen van onder meer Snollebollekes’ Van links naar rechts, ondertussen grote vellen papier in clubkleuren groen en wit door de lucht bewegend. De beelden die dat opleverde werden van bovenaf vastgelegd met een drone. 

Het voetbaltoernooi, speciaal voor leerlingen uit de groepen 3, 4, 5 en 6 van basisscholen in de gemeente Hellendoorn, was weer een groot succes, vertelt organisator Mike Melssen. „Het zijn de cliché's, maar ja: blije gezichten, veel enthousiasme. Mede dankzij de vrijwilligers, onder meer van scholengemeenschap Reggesteyn, die hebben het super gedaan. En dan was het ook nog eens mooi weer.” 

Na afloop van het mini-schoolvoetbaltoernooi verzamelen honderden leerlingen en ouders zich op hoofdveld van SVVN voor een soort flashmob op muziek. Met groene en witte A3-vellen worden patronen/figuren uitgebeeld.
Volledig scherm
Na afloop van het mini-schoolvoetbaltoernooi verzamelen honderden leerlingen en ouders zich op hoofdveld van SVVN voor een soort flashmob op muziek. Met groene en witte A3-vellen worden patronen/figuren uitgebeeld. © Wouter Borre

Reggestreek