Motor Club Nijverdal Hellendoorn geeft De Koetree een facelift: iedereen helpt mee

VideoHELLENDOORN - Een open zandvlakte doemt op als je via de Koetreeweg in Hellendoorn het circuit nadert. Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe crossbaan. De herinrichting van De Koetree verloopt voorspoedig en na de gedane arbeid is het tijd voor ontspanning. In het clubhuis drinken vrijwilligers een biertje.

„Het circuit bestaat al 60 jaar. In al die jaren is de lay-out van de baan nooit veranderd”, zegt Sjors Wermink, vicevoorzitter van de Motor Club Nijverdal Hellendoorn, de MCNH. „En dat terwijl de eisen van de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV, red.) steeds strenger worden.” 

  1. ‘Wandelend reglement’ Jan Meester was vergroeid met de rallysport
    PREMIUM
    necrologie

    ‘Wandelend reglement’ Jan Meester was vergroeid met de rallysport

    HELLENDOORN - Een van de grondleggers van de Hellendoorn Rally, Jan Meester, is zondag op 76-jarige leeftijd overleden. In de jaren 70 en 80 was Jan Meester navigator, maar hij is vooral bekend geworden vanwege de Hellendoorn Rally waarvan hij samen met Herman Olthof de grondlegger was. Meester maakte veel mee in zijn rallyleven, ook dodelijke ongelukken. Hij noemde de sport, waar hij zich met hart en ziel voor inzette, ‘fascinerend maar risicovol’.

Reggestreek