Zaterdagmiddag is een traumahelikopter opgeroepen in Hellendoorn.
Volledig scherm
Zaterdagmiddag is een traumahelikopter opgeroepen in Hellendoorn. © News United/ Bert Kamp

Motorcrosser ernstig gewond bij training in Hellendoorn

UpdateHELLENDOORN - Een motorcrosser is zaterdag ernstig gewond geraakt tijdens trainingen op crosscircuit De Koetree aan de Looweg in Hellendoorn. Hoe de crosser ten val is gekomen op de baan van MCNH is niet bekend. Het letsel was zo ernstig, dat de man met een traumahelikopter naar het ziekenhuis is vervoerd.

Over de aard van het letsel is niets bekend. Hoewel motorcrosswedstrijd vanwege het coronavirus nog niet zijn toegestaan, mocht er al wel weer getraind worden. Dat ging voor een motorcrosser door nog onbekende oorzaak helemaal mis. Er was een traumahelikopter nodig om de crosser spoedig te vervoeren.

De heli moest landen in een weiland aan de Kathuizenweg, aangezien het circuit in het bos gelegen is.

  1. Stralende lente hard gelag voor Twentse festivals: wat had het mooi kunnen zijn
    PREMIUM

    Stralende lente hard gelag voor Twentse festivals: wat had het mooi kunnen zijn

    ENSCHEDE/HELLENDOORN - De lente van 2020 gaat de boeken in als de zonnigste ooit. Voor de een een pleister op de wonde in coronatijd, voor de ander een hard gelag. Organisatoren van festivals behoren tot die laatste categorie: mooi weer op Hemelvaartsdag, mooi weer aanstaande voor het pinksterweekend: ze kunnen zich de haren wel uit hun hoofd trekken. Hun hoop is gevestigd op volgend jaar. „Hopelijk met hetzelfde weer.”

Reggestreek