Volledig scherm
PREMIUM
© Bert Kamp

MVV’69 niet langer kanonnenvoer: ‘Liggen op schema dat te verbeteren’

MARLE - De kelder van het amateurvoetbal en MVV'69: het was heel lang een vaste combinatie. Dit seizoen is er eindelijk wél reden om te juichen voor de club uit de buurtschap Marle.

Het biertje smaakte de spelers van MVV'69 afgelopen zaterdag uitstekend. In eigen huis werd DRC 2012 met 3-0 verslagen. De ploeg van trainer Arjan Visscher bracht het puntentotaal daarmee op zestien, drie punten meer dan er in het gehele vorige seizoen behaald werden. "De overwinning hebben we wel gevierd", aldus MVV-aanvoerder Rick Heisterkamp. "Dat je drie punten haalt zal hier ook niet zo snel gewoon worden. Wij weten namelijk wat verliezen is; we zijn altijd de kleinere club. Als je dan wint is dat echt mooi."

  1. Kinderen leven zich in Nijverdalse sporthal uit op opblaasbare speeltoestellen
    PREMIUM
    Video

    Kinderen leven zich in Nijverdal­se sporthal uit op opblaasba­re speeltoe­stel­len

    NIJVERDAL - Het puzzelboekje ligt opengeslagen op het tafeltje, maar de vrouw uit Nijverdal komt niet toe aan haar kruiswoordraadsel. Ze volgt met haar ogen zoontje Thijs (7), die maandagmiddag in sporthal Het Ravijn enthousiast van speeltoestel naar speeltoestel rent, maar het al gauw beu is om in zijn eentje verder te spelen. Hij wil alleen nog een keertje naar één van de opblaasbare speelattributen als papa komt kijken...

Reggestreek