Het nieuwe kunstgrasveld van Hulzense Boys op sportpark Smidserve, dat al vanaf het begin niet optimaal bespeelbaar was.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe kunstgrasveld van Hulzense Boys op sportpark Smidserve, dat al vanaf het begin niet optimaal bespeelbaar was. © Han Haveman

‘Niet optimaal bespeelbare’ kunstgrasvelden van Hulzense Boys en DES krijgen nieuwe toplaag: Wie betaalt straks de rekening?

NIJVERDAL - De gemeente Hellendoorn wil in de winterstop de kunstgrasvelden van Hulzense Boys en DES voorzien van een nieuwe toplaag. Na 3,5 jaar lijkt hiermee eindelijk een oplossing te komen voor de aanhoudende problemen met deze velden. De clubs kunnen aangeven welke kunstgrasmat ze graag willen.

  1. Nijverdalse motorcoureur Ruben (12) wil nieuwe Valentino Rossi worden: Moeder Lisette stond ‘doodsangsten’ uit
    PREMIUM

    Nijverdal­se motorcou­reur Ruben (12) wil nieuwe Valentino Rossi worden: Moeder Lisette stond ‘doodsang­sten’ uit

    NIJVERDAL - Snelheidsduivel Ruben Nijland (12) heeft één grote droom. Net als zijn grote Italiaanse idool motorcoureur Valentino Rossi wil hij over enkele jaren uitkomen in de MotoGP, ofwel het WK wegraces. De jeugdige Nijverdaller behoort inmiddels tot de Nederlandse top in z’n klasse en hoopt binnenkort hoge ogen te gooien op de FIM MiniGP World Series in Valencia.

Reggestreek