Het nieuwe kunstgrasveld van Hulzense Boys op sportpark Smidserve, dat al vanaf het begin niet optimaal bespeelbaar was.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe kunstgrasveld van Hulzense Boys op sportpark Smidserve, dat al vanaf het begin niet optimaal bespeelbaar was. © Han Haveman

‘Niet optimaal bespeelbare’ kunstgrasvelden van Hulzense Boys en DES krijgen nieuwe toplaag: Wie betaalt straks de rekening?

NIJVERDAL - De gemeente Hellendoorn wil in de winterstop de kunstgrasvelden van Hulzense Boys en DES voorzien van een nieuwe toplaag. Na 3,5 jaar lijkt hiermee eindelijk een oplossing te komen voor de aanhoudende problemen met deze velden. De clubs kunnen aangeven welke kunstgrasmat ze graag willen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.