Met de velden van HCHN is weinig mis, maar het clubhuis en de was- en kleedrumtes zijn sterk verouderd en vertonen allerlei gebreken. Een ambitieus plan voor het aanpakken van deze clubaccommodatie gaat voorlopig niet door.
Volledig scherm
PREMIUM
Met de velden van HCHN is weinig mis, maar het clubhuis en de was- en kleedrumtes zijn sterk verouderd en vertonen allerlei gebreken. Een ambitieus plan voor het aanpakken van deze clubaccommodatie gaat voorlopig niet door. © Ronny te Wechel

Nieuwbouw Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal op losse schroeven

HELLENDOORN - De leden van de Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal (HCHN) moeten zich voorlopig nog blijven omkleden en douchen in sterk verouderde was- en kleedkamers. Een ambitieus plan voor de renovatie en uitbreiding van de clubaccommodatie op sportpark Gagelman (Koersendijk) is noodgedwongen in de ijskast gezet. 

Penningmeester Ingrid van Eunen was duidelijk in de vergadering van de Bestuurscommissie voor Lichamelijke Opvoeding en de Sport (BLOS) in de gemeente Hellendoorn. Het HCHN-bestuur heeft het sterke gevoel ‘met de rug tegen de muur te staan’ nu de gemeente Hellendoorn een ‘toezegging’ uit 2015 teniet heeft gedaan. In dat jaar werd in de meerjarenbegroting de aanleg van een nieuw kunstgras hockeyveld (400.000 euro) en bijdrage (150.000 euro) voor twee nieuwe was- en kleedruimtes opgenomen. Een definitief besluit over deze investering zou later volgen.

Reggestreek