Nieuwe escape-experience bij De Wilgenweard in Nijverdal geïnspireerd op The Matrix

VideoNIJVERDAL - Tien kamers, drie levels en een geheim dat smeekt om onthuld te worden. Feest- en activiteitenlocatie De Wilgenweard in Nijverdal heeft twaalf hotelkamers opgeofferd voor de escape-experience Beat The Matrix.

De Wilgenweard wil en moet vernieuwend zijn. In het entertainmentbedrijf aan de Regge is stilstand meteen hard achteruithollen. Eigenaren Herman Pronk en Marian Freriks realiseren zich dat maar al te goed. Als je tegenwoordig niet meer kunt bieden dan een kanotochtje op de rivier en een speurtocht door het bos blijven de klanten weg. Het echtpaar beschikt echter over veel creativiteit en dat geldt evenzeer voor de medewerkers. 

  1. Brouwers uit Haarle vernoemen speciaalbier naar bekendste taxichauffeur van Salland
    PREMIUM

    Brouwers uit Haarle vernoemen speciaal­bier naar bekendste taxichauf­feur van Salland

    HAARLE/MARLE - Hij raakte verzeild in de meest vreemde situaties en bracht menig beschonken kroegganger in Salland naar huis. Nu mag taxichauffeur Teun Stevens, alias De Neuze, zelf genieten van zijn eigen biertje. Een uit de hand gelopen grap van William Kemperman en Leo Kemper uit Haarle leidde tot een tripel bier die vernoemd is naar de beroemde taxichauffeur uit Marle, die binnenkort vijftig jaar in de taxiwereld zit.

Reggestreek