Volledig scherm

Nieuwe single met videoclip voor Pyrodox uit Nijverdal

NIJVERDAL - Reach for the sky is de naam van de nieuwste single van de Nijverdalse dj Pyrodox. De inmiddels in binnen- en buitenland behoorlijk populaire dj brengt er direct een passende videoclip bij uit. Het liedje komt woensdag officieel uit.


Achter Pyrodox gaat de Nijverdalse muziekproducent Kelvin Bolink (21) schuil. Bolink timmert al geruime tijd aan de weg om zijn muziek tot een succes te maken. Dat lukt tot nu toe bijzonder goed, want de jonge Nijverdaller draaide al op verschillende grote festivals.

Eind mei van dit jaar mocht de dj het programma van de dancekuil op het festival Dauwpop afsluiten. Dat deed hij vooral groots, met veel show, luide beats en typerende melodielijnen. Pyrodox en een camerateam maakten direct van de gelegenheid gebruik om tijdens Dauwpop een groot deel van de gloednieuwe videoclip voor <CF3031>Reach for the sky <CF3030>te schieten. De single en de videoclip komen uit op het Amerikaanse platenlabel High Intensity Records.

  1. WK Kloep'm: Met klomp’n an op de kneene kroep’m in Daarle

    WK Kloep'm: Met klomp’n an op de kneene kroep’m in Daarle

    DAARLE - Kloep'm. Oftewel met klomp’n an op de kneene kroep’m. Precies 20 jaar na het eerste wereldkampioenschap Kloep’m blaast de organisatie van het Daarles Tentfeest vrijdagavond deze ‘sport’ nieuw leven in. De bedoeling is om zo snel mogelijk over een baan(podium) van 20 meter te kruipen met de houten klompen aan. Er is zowel een dames- als een herenklasse en de eerste buitenlandse toezeggingen zijn al gedaan. 

Reggestreek