Centrummanager Manfed Körbl en Patrick van Benthem van Growww.Today met een plakkaat waarop de nieuwe website van ondernemend Nijverdal wordt gepromoot.
Volledig scherm
PREMIUM
Centrummanager Manfed Körbl en Patrick van Benthem van Growww.Today met een plakkaat waarop de nieuwe website van ondernemend Nijverdal wordt gepromoot. © Lenneke Lingmont

Nieuwe webshop Online Naar Nijverdal helpt ondernemers in barre coronatijden

NIJVERDAL - De winkelstraten in Nijverdal zijn vrijwel uitgestorven. Slechts een enkeling waagt zich nu nog in een winkel. Veel centrumondernemers draaien bijna geen omzet meer. Er moet wat gebeuren en snel ook. Daarom lanceert de middenstandsvereniging Op Naar Nijverdal, een nieuwe webshop voor alle ondernemers.

Middenstanders worden zwaar getroffen door de verregaande coronamaatregelen en maken zich in toenemende mate zorgen over het voortbestaan van hun zaken. Dat geldt niet alleen voor de horeca, maar ook voor veel winkels in andere branches die nu nog wel open mogen zijn. Diverse horecaondernemers zijn overgegaan tot thuisbezorging of bieden de mogelijkheid producten af te halen.

Reggestreek