Nijverdaller Chris Hogenkamp helpt in Oeganda een medische post te herstellen. „Als ik nu wat terug doe voor mijn broeders in Oeganda, dan doe ik dus wat terug voor de Here Jezus.”
Volledig scherm
PREMIUM
Nijverdaller Chris Hogenkamp helpt in Oeganda een medische post te herstellen. „Als ik nu wat terug doe voor mijn broeders in Oeganda, dan doe ik dus wat terug voor de Here Jezus.” © Emiel Muijderman

Nijverdaller Chris Hogenkamp klust tien dagen voor het goede doel in Oeganda: ‘Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan’

NIJVERDAL - Chris Hogenkamp (68) klust binnenkort tien dagen in een kleine medische post in Gogonyo in Oeganda. Een onderdeel van één van de zendingsprojecten van het kerkgenootschap Beth Shalom. Dat wordt al vele jaren door zijn gezin financieel gesteund, maar het is de eerste keer dat Hogenkamp zelf de handen uit de mouwen steekt.

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

Reggestreek