Clubman Jan Pieter van Vree is zondag benoemd tot erelid van voetbalvereniging De Zweef en dat vindt zijn vrouw Toos zeker een applausje waard.
Volledig scherm
Clubman Jan Pieter van Vree is zondag benoemd tot erelid van voetbalvereniging De Zweef en dat vindt zijn vrouw Toos zeker een applausje waard. © De Zweef

Nijverdaller Jan Pieter van Vree benoemd tot erelid van De Zweef: ‘Een clubman met een blauw-wit hart’

NIJVERDAL - De Nijverdaller Jan Pieter van Vree is zondag benoemd tot erelid van De Zweef, omdat hij al meer dan 20 jaar op allerlei manieren actief is voor de grootste Nijverdalse voetbalvereniging. Het is pas de achtste keer In ruim honderd jaar dat iemand tot erelid van deze club is benoemd. 

  1. #HéScheids: wonderschone goal van Reutum & arbiter vergeet rood te geven aan Manderveen
    met video

    #HéScheids: wonderscho­ne goal van Reutum & arbiter vergeet rood te geven aan Manderveen

    ENSCHEDE - De finales van de nacompetitie in het regionale amateurvoetbal van afgelopen weekeinde zat vol met opvallende gebeurtenissen, waaronder een wonderschoon doelpunt van Mark Morskieft van Reutum, een scheidsrechter die vergat rood te geven aan Manderveen en een oneindig lange sliert fietsers op weg naar de wedstrijd van De Zweef. „Toen we begonnen met de warming-up kwamen de eersten aan, toen we klaar waren, arriveerden de laatsten”, zei de geïmponeerde trainer Niels Kolkman.

Reggestreek