Volledig scherm
De Nijverdalse band 2 Shot Swing treedt zaterdagavond na twee jaar weer eens op in De Budde. © Emile Willems

Nijverdalse band 2 Shot Swing speelt in De Budde

NIJVERDAL - De Nijverdalse band 2 Shot Swing treedt zaterdag vanaf 22.00 uur op in café De Budde aan de Grotestraat 167. 

Deze band bestaat uit vier ervaren muzikanten (Jan Niewold, Marco de Jong, Richard Freie en Stef Hoekjen), die een mix  van pop, rock, funk en blues ten gehore brengen. De Nijverdallers spelen niet alleen grote hits, maar ook andere bekende nummers van onder meer Toto, Hall and Oates, Robben Ford, Mothers Finest, Bad Company en Boz Scaggs. Veel nummers komen uit de jaren’70 en -’80, waar de muzikale roots van de muzikanten liggen. Het concert is gratis toegankelijk.

  1. ‘Wandelend reglement’ Jan Meester was vergroeid met de rallysport
    PREMIUM
    necrologie

    ‘Wandelend reglement’ Jan Meester was vergroeid met de rallysport

    HELLENDOORN - Een van de grondleggers van de Hellendoorn Rally, Jan Meester, is zondag op 76-jarige leeftijd overleden. In de jaren 70 en 80 was Jan Meester navigator, maar hij is vooral bekend geworden vanwege de Hellendoorn Rally waarvan hij samen met Herman Olthof de grondlegger was. Meester maakte veel mee in zijn rallyleven, ook dodelijke ongelukken. Hij noemde de sport, waar hij zich met hart en ziel voor inzette, ‘fascinerend maar risicovol’.

Reggestreek