De gepassioneerde bierbrouwer combineerde zijn adellijke komaf en de zwarte flessen waarin hij z’n eerste brouwsels bottelde voor de naam van zijn eigen biermerk: Black Baron.
Volledig scherm
PREMIUM
De gepassioneerde bierbrouwer combineerde zijn adellijke komaf en de zwarte flessen waarin hij z’n eerste brouwsels bottelde voor de naam van zijn eigen biermerk: Black Baron. © Reinier van Willigen

Nijverdalse baron Van Coeverden brouwt eigen exclusieve lokale biertjes

NIJVERDAL - Zijn officiële naam is Marc Olaf, baron van Coeverden. De gepassioneerde bierbrouwer combineerde zijn adellijke komaf en de zwarte flessen waarin hij z’n eerste brouwsels bottelde voor de naam van zijn eigen biermerk: Black Baron.

  1. Twentse Sanne (36) leeft met een dodelijke hersentumor: ‘Elke dag leven alsof het de laatste is, dat hou je niet vol’
    PREMIUM

    Twentse Sanne (36) leeft met een dodelijke hersentu­mor: ‘Elke dag leven alsof het de laatste is, dat hou je niet vol’

    ALMELO - Hallo ik ben Sanne en ik heb een hersentumor. De titel van haar boek zegt precies wat er aan de hand is. Na de eerste diagnose zou Sanne Olde Olthof (36) nog wel 65 jaar kunnen worden. Later gaven de artsen haar nog hooguit twintig jaar, en weer een gesprek later, nog maar tien. Dat was drie jaar geleden. Hoe leef je met de aangekondigde dood? „Ik ben er gelukkiger van geworden.”