Basketbalvereniging The Valley Bucketeers krabbelt weer overeind na een moeilijk coronajaar en probeert op diverse manieren kinderen voor deze sport te interesseren.
Volledig scherm
Basketbalvereniging The Valley Bucketeers krabbelt weer overeind na een moeilijk coronajaar en probeert op diverse manieren kinderen voor deze sport te interesseren. © Lenneke Lingmont

Nijverdalse basketballers van Valley Bucketeers moeten door corona ‘weer beginnen van onderop’

NIJVERDAL - Ze gaan na een moeizaam verlopen coronajaar absoluut niet bij de pakken neerzitten bij The Valley Bucketeers. De Nijverdalse basketbalvereniging probeert juist om nieuwe jeugdleden te werven. Dat moet de toekomst van de Nijverdalse basketbalvereniging veiligstellen.

  1. Necrologie Anne van der Meiden (91): ‘Monument voor Twente’ is oet de tied kom’n
    PREMIUM

    Necrologie Anne van der Meiden (91): ‘Monument voor Twente’ is oet de tied kom’n

    HELLENDOORN - Een dag voor zijn 92ste verjaardag is in verpleeghuis Krönnenzommer in Hellendoorn professor dr. Anne van der Meiden overleden. De in Enschede geboren Van der Meiden was theoloog, predikant en hoogleraar massacommunicatie en public relations. In deze regio was hij vooral bekend vanwege zijn vertaling van de Bijbel in het Twents en van het voorgaan in kerkdiensten in de streektaal.

Reggestreek