Volledig scherm
NKC'51 houdt een bijzondere algemene ledenvergadering om te praten over de verdere uitbreiding van de accommodatie. © Lenneke Lingmont

NKC Nijverdal in gesprek over beachkorfbalvelden

NIJVERDAL - De Nijverdalse korfbalvereniging NKC’51 houdt maandagavond 3 juni een bijzondere algemene ledenvergadering in clubgebouw De Benne op sportpark Gagelman (Sportlaan) om te praten over de uitbreiding van de accommodatie met twee beachkorfbalvelden. 

De BLOS ging maandagavond akkoord met dit voorstel. De aanleg en het onderhoud van beide velden komen voor rekening van NKC'51. De leden moeten zich buigen over de vraag wanneer (deze zomer of in maart 2020) deze velden het beste kunnen worden aangelegd en wat de financiële consequenties hiervan zijn.

  1. Brouwers uit Haarle vernoemen speciaalbier naar bekendste taxichauffeur van Salland
    PREMIUM

    Brouwers uit Haarle vernoemen speciaal­bier naar bekendste taxichauf­feur van Salland

    HAARLE/MARLE - Hij raakte verzeild in de meest vreemde situaties en bracht menig beschonken kroegganger in Salland naar huis. Nu mag taxichauffeur Teun Stevens, alias De Neuze, zelf genieten van zijn eigen biertje. Een uit de hand gelopen grap van William Kemperman en Leo Kemper uit Haarle leidde tot een tripel bier die vernoemd is naar de beroemde taxichauffeur uit Marle, die binnenkort vijftig jaar in de taxiwereld zit.

Reggestreek