Oldtimermeeting in Nijverdal 2018.
Volledig scherm
Oldtimermeeting in Nijverdal 2018. © Han Haveman

Old- & Youngtimers pronken weer in Nijverdal

NIJVERDAL/HELLENDOORN - Liefhebbers van klassieke auto’s kunnen zondag hun hart weer ophalen tijdens de Old- & Youngtimer meeting in Oost Nederland. 

De Automobiel Sport Vereniging Hellendoorn en Op Naar Nijverdal tekenen voor het vierde achtereenvolgende jaar voor de organisatie van het evenement. 

Verzameling

Een rijke verzameling van klassieke auto’s staat opgesteld in het centrum van Nijverdal waar zondag ook de winkels zijn geopend. Het gaat om classic cars, oldtimer trucks en klassieke brommers en motoren. De meeting van vorig jaar trok met 250 inschrijvingen duizenden bezoekers naar het centrum van Nijverdal.

Onderdelen

De onderdelenmarkt bleek vorig jaar een groot succes en krijgt daarom ook dit jaar een plek op het grote marktplein dat ruimte biedt aan diverse standhouders en handelaren van zowel auto-, truck- als brommer- en motoronderdelen. 

Kinderen

Behalve de vele oldtimers is er tijdens het evenement ook ruimte voor kinderattracties, muziek en diverse food-trucks. Er wordt geen entree geheven.

Eigenaren van mooie klassiekers kunnen voor deelname informeren via: info@asvhklassiek.nl.

  1. Stralende lente hard gelag voor Twentse festivals: wat had het mooi kunnen zijn
    PREMIUM

    Stralende lente hard gelag voor Twentse festivals: wat had het mooi kunnen zijn

    ENSCHEDE/HELLENDOORN - De lente van 2020 gaat de boeken in als de zonnigste ooit. Voor de een een pleister op de wonde in coronatijd, voor de ander een hard gelag. Organisatoren van festivals behoren tot die laatste categorie: mooi weer op Hemelvaartsdag, mooi weer aanstaande voor het pinksterweekend: ze kunnen zich de haren wel uit hun hoofd trekken. Hun hoop is gevestigd op volgend jaar. „Hopelijk met hetzelfde weer.”

Reggestreek