Volledig scherm

Onder Aan De Berg nieuw festival in Hellendoornse bossen

HELLENDOORN - Een open plek in het bos aan de voet van de Hellendoornse Berg. Het decor voor het nieuwe festival Onder Aan De Berg in Hellendoorn.

Het festival heeft plaats op woensdag 24 mei, aan de vooravond van Hemelvaartsdag. Een dag later staat het bekende festivalterrein aan de Luttenbergerweg traditiegetrouw weer in het teken van Dauwpop, dat de afgelopen jaren vaak ruim van tevoren al is uitverkocht.

Combinatie
Dauwpop blijft Dauwpop, maar organisator Ev’Hands houdt er nu dus een festival bij. Bij het nieuwe evenement draait het om de combinatie van bekende Nederlandse artiesten met lekker eten en drinken. En dat alles op een bijzondere locatie in de bossen.

Line-up
Wie die bekende artiesten zijn? Dat blijft nog geheim. De line-up van het festival wordt volgende week donderdag bekendgemaakt, maar dat grote namen uit de Nederlandse muziekwereld eind mei afreizen naar Hellendoorn is een feit. „Liefhebbers van Nederlandse artiesten kunnen nog wel eens verrast worden”, aldus organisator Frank Satink.

Tickets
Kaarten voor het festival zijn pas te koop als de eerste namen bekend worden gemaakt. Satink: „Onder Aan De Berg is een evenement dat in Oost-Nederland nog niet te vinden is. De ideale aftrap voor Hemelvaart.”

Reggestreek