Actievoerders tegen een geplande telecommast aan de Veenweg (5G), Op de foto met op de achtergrond de plek naar die mast moet komen. Gaat om Marijke de Jong (met haar kinderen), Liesbeth Hogenelst.
Volledig scherm
PREMIUM
Actievoerders tegen een geplande telecommast aan de Veenweg (5G), Op de foto met op de achtergrond de plek naar die mast moet komen. Gaat om Marijke de Jong (met haar kinderen), Liesbeth Hogenelst. © Lenneke Lingmont

Onrust in Kruidenwijk Nijverdal over mogelijke plaatsing van 5G-mast: ‘Onaanvaardbare aantasting van ons woon- en leefgenot’

NIJVERDAL - Verontruste bewoners van de Kruidenwijk zijn fel gekant tegen de mogelijke plaatsing van een 5G-zendmast in een bosperceel aan de Veenweg. Zo’n hoge mast zou het uitzicht verpesten en omwonenden vrezen voor effecten op hun gezondheid. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    1

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Reggestreek