Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © Ben & Jerry's

'Onrust onder personeel Ben & Jerry's in Hellendoorn’

HELLENDOORN - FNV-vakbondsbestuurder en cao-onderhandelaar Niels Suijker zegt dat de plannen van Ben & Jerry’s om een deel van de productie weg te halen uit Hellendoorn, voor veel onrust zorgen onder de werknemers in Hellendoorn.

 1. Zwaar beschadigd bedrijf langs Twents kanaal in grote problemen door Europese regels: ‘Houden tien gezinnen aan het eten’
  PREMIUM

  Zwaar beschadigd bedrijf langs Twents kanaal in grote problemen door Europese regels: ‘Houden tien gezinnen aan het eten’

  Een zwaar beschadigd bedrijf langs kanaal Almelo - De Haandrik wordt keihard geraakt door beperkende staatssteunregels. Overijssel mag niet meer dan 200.000 euro overmaken, terwijl met funderingsherstel zeker 800.000 euro gemoeid is. Tweede Kamerlid Caroline van der Plas (BBB) opperde de regels te versoepelen, maar de coalitiepartijen stemden niet mee.
  Daarlerveen
 2. Mevy (18) wint de Miss Teen of Overijssel-verkiezing: 'Het is geen ordinaire vleeskeuring’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Mevy (18) wint de Miss Teen of Overijssel-verkiezing: 'Het is geen ordinaire vleeskeu­ring’

  Mevy Lumamuly werd afgelopen zondag uitgeroepen tot Miss Teen of Overijssel. De Hellendoornse versloeg in de finale in Hardenberg 19 andere meiden uit de provincie. Maar is zo’n missverkiezing voor meiden tot en met 18 jaar nog wel van deze tijd? Mevy vindt van wel. „Veel mensen denken dat het een vleeskeuring is, maar er komt zoveel meer bij kijken dan alleen het uiterlijk.”
  Hellendoorn