Rijksmonument De Smidse in Nijverdal was donderdagavond uitgebreid te zien op NPO 1 als decor van de Avondetappe met voormalige prof-wielrenner Rob Harmeling als hoofdgast.
Volledig scherm
Rijksmonument De Smidse in Nijverdal was donderdagavond uitgebreid te zien op NPO 1 als decor van de Avondetappe met voormalige prof-wielrenner Rob Harmeling als hoofdgast. © Lenneke Lingmont

Open Monumentendag in Hellendoorn afgelast, maar Avondetappe zorgt voor pleister op de wonde

NIJVERDAL - De Open Monumentendag in de gemeente Hellendoorn gaat deze keer niet door. „Vanwege de uitbraak van het coronavirus slaan we het een jaar over”, zegt voorzitter Ernst Haitsma van de Kerngroep Open Monumentendag gemeente Hellendoorn. 

  1. Werkstraf voor aanranden cliënte Aveleijn in Nijverdals trappenhuis

    Werkstraf voor aanranden cliënte Aveleijn in Nijverdals trappen­huis

    NIJVERDAL/ALMELO - Er is geen enkele twijfel dat Bahadir K. (56) uit Nijverdal in februari vorig jaar onverhoeds een cliënte van Aveleijn aanrandde door haar tussen haar benen te grijpen en haar vieze woorden toe te roepen. Dat gebeurde in het trappenhuis van het wooncomplex waar beiden wonen. Dat is het oordeel van de rechtbank in Almelo. K. is veroordeeld tot een werkstraf van 160 uur en 3 maanden voorwaardelijke celstraf.
  2. Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    Wat is een Premium-artikel en hoe log ik in?

    De artikelen met gele labels op deze site én in de app zijn Premium. Dat zijn de verhalen die het nieuws duiden, spraakmakende interviews, onze columns en meer. Exclusief voor ingelogde gebruikers en abonnees, want die bieden we graag wat meer. Hoe krijg ik toegang tot Premium? Bent u abonnee? Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Ik weet niet of ik een Tubantia-profiel heb Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie Bent u geen abonnee? Ik wil voor 5 euro per maand alle Premium-artikelen kunnen lezen Ik heb een Tubantia-profiel Ik heb geen Tubantia-profiel Er is geen e-mailadres van mij bekend bij jullie De klantenservice is telefonisch te bereiken op 088-0139970

Reggestreek