De filedruk op de N35 tussen Nijverdal en Wierden wordt steeds groter. Maar de geplande verbreding van dit weggedeelte tot een vierbaans autoweg laat nog langer op zich wachten.
Volledig scherm
De filedruk op de N35 tussen Nijverdal en Wierden wordt steeds groter. Maar de geplande verbreding van dit weggedeelte tot een vierbaans autoweg laat nog langer op zich wachten. © Lenneke Lingmont

Opnieuw vertraging voor verbreding N35 Nijverdal-Wierden: ‘Ik durf geen concrete datum te noemen, daarvoor zijn er teveel onzekerheden’

NIJVERDAL/WIERDEN - Wanneer wordt de N35 tussen Nijverdal en Wierden eindelijk uitgebouwd tot een vierbaans autoweg? Wegbeheerder Rijkswaterstaat kan hiervoor nu geen concrete datum noemen en durft zelfs geen voorspelling te doen. 

  1. Crowdfunding om wederopbouw van Bowlingboerderij in Nijverdal financieel mogelijk te maken

    Crowdfun­ding om wederop­bouw van Bowling­boer­de­rij in Nijverdal financieel mogelijk te maken

    NIJVERDAL - Nanet de Roover uit Dedemsvaart is maandagmiddag direct een crowdfundingsactie begonnen om Erik en Marieke van Faassen van De Bowlingboerderij en De Hooischuur financieel te steunen. Het buffetrestaurant/bowlingcentrum en aangrenzende pannenkoekenrestaurant aan de Koersendijk gingen die dag in vlammen op evenals het op de bovenverdieping gelegen woonhuis van de eigenaren.
  2. Raad enthousiast over zonnepark op parkeerterrein Avonturenpark Hellendoorn: ‘Een visitekaartje van onze gemeente

    Raad enthousi­ast over zonnepark op parkeerter­rein Avonturen­park Hellen­doorn: ‘Een visite­kaart­je van onze gemeente

    NIJVERDAL/HELLENDOORN - De Hellendoornse politiek legt het plan voor het overkappen van het parkeerterrein van het Avonturenpark Hellendoorn en plaatsen van zonnepanelen op die enorme ‘carport’ geen strobreed in de weg. Sterker nog, het wordt beschouwd als een ‘schoolvoorbeeld van dubbel grondgebruik’, dat elders in de gemeente navolging zou moeten vinden.

Reggestreek