Dit grote appartementencomplex op de Schapenmarkt wordt door comedian Johan Kampman gezien als een voorbeeld van  de ‘vakkundige verkrachting’ van het dorp Hellendoorn. Hij vindt dat veel beter moet worden nagedacht over wat  hier wordt gebouwd.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit grote appartementencomplex op de Schapenmarkt wordt door comedian Johan Kampman gezien als een voorbeeld van de ‘vakkundige verkrachting’ van het dorp Hellendoorn. Hij vindt dat veel beter moet worden nagedacht over wat hier wordt gebouwd. © Bert Kamp/Reggestreek Fotografie

Opvallend oproep krijgt veel steun: ‘Stop vakkundige verkrachting van dorp Hellendoorn’

HELLENDOORN - Cabaretier Johan Kampman wil voorkomen dat het dorp Hellendoorn helemaal wordt volgeplempt met grote, vierkante en functionele appartementencomplexen. De Hulsenaar vindt dat beter moet worden nagedacht over de grove aantasting van het historische karakter van het dorp en dat de nieuwbouw beter moet worden ingepast in het bestaande straatbeeld.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

Reggestreek