De Stichting Platform Duurzaam Hellendoorn is fel gekant tegen een verdere groei van het aantal evenementen en wedstrijden op de Sallandse Heuvelrug.
Volledig scherm
De Stichting Platform Duurzaam Hellendoorn is fel gekant tegen een verdere groei van het aantal evenementen en wedstrijden op de Sallandse Heuvelrug. © Frans Nikkels

Platform Duurzaam Hellendoorn wil rem op evenementen op Sallandse Heuvelrug

NIJVERDAL - De Stichting Platform Duurzaam Hellendoorn wil dat er een einde komt aan de groei van het aantal wedstrijden en evenementen in Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. „Wij vinden dat die grens zowel qua aantal als omvang ruimschoots is bereikt.”

 1. Alfons verliest hoger beroep over flitspaal tussen Nijverdal en Wierden: ‘Het stopt hier nu écht’
  PREMIUM

  Alfons verliest hoger beroep over flitspaal tussen Nijverdal en Wierden: ‘Het stopt hier nu écht’

  Het ‘flitsdossier’ van Alfons Schotman, bedrijfsmanager van wasserij CleanLease uit Raalte, gaat dicht. De afgelopen jaren streed Schotman tegen een volgens hem ‘op hol geslagen flitspaal’ op de N35 tussen Wierden en Nijverdal. Drie van zijn chauffeurs reden ‘opeens’ negen boetes bij elkaar. Eind januari kwam de flitspaalzaak voor bij het Gerechtshof in Leeuwarden. In de uitspraak laat het hof weten ‘niet te twijfelen aan de juistheid van de snelheidsmetingen’.
 1. Verkiezingsposters: 'Hier gaan m'n haren overeind van staan'
  Play

  Verkie­zings­pos­ters: 'Hier gaan m'n haren overeind van staan'

 2. Militair afscheid voor Tom Moore, die 33 miljoen ophaalde voor de zorg
  Play

  Militair afscheid voor Tom Moore, die 33 miljoen ophaalde voor de zorg

Reggestreek