Volledig scherm
Deze cartoon van Haarlenaar Leo Kemper werd donderdagavond gepresenteerd aan de bezoekers van de nieuwjaarsreceptie van de HOV. © Leo Kemper

Raamsman ‘beste onderneming van Haarle’

HAARLE - De verkiezingscommissie van de Haarlese Ondernemersvereniging (HOV) heeft het bedrijf Anton Raamsman Internationaal Transport uitgeroepen tot onderneming van het jaar.

Traditiegetrouw werd de bijbehorende trofee donderdagavond  tijdens de HOV-nieuwjaarsreceptie door de Hellendoornse burgemeester Anneke Raven overhandigd aan de directie van dit familiebedrijf aan de Stationsweg, dat in 2018 een halve eeuw bestond. Met de bekende blauw-gele vrachtwagens worden nog steeds vooral bouwmaterialen en grondstoffen voor betonfabrieken en de weg- en waterbouw vervoerd. In 1996 won het bedrijf deze trofee als eens. 

  1. Wandelen voor Water in gemeente Hellendoorn: 2.700 euro

    Wandelen voor Water in gemeente Hellen­doorn: 2.700 euro

    NIJVERDAL - De 72 leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisscholen De Marliaantjes (Marle) en De Meander en De Wingerd uit Nijverdal hebben vorige week tijdens het landelijke evenement Wandelen voor Water 1.800 euro bij elkaar gelopen voor het Nigeria-project van de Stichting ZOA. De opbrengst is door hulporganisatie Aqua for All nog eens met 50 procent verhoogd, zodat het eindbedrag van de actie in de gemeente Hellendoorn uitkomt op 2.700 euro.

Reggestreek