Ravage na ongeluk met twee auto's bij Nijverdal, één gewonde

VideoNIJVERDAL - Twee auto's zijn vrijdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de Meester Werkmanstraat tussen Marle en Nijverdal. Eén inzittende is gewond geraakt en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De weg is door het ongeluk afgesloten geweest tussen Marle en Nijverdal.

De auto's hebben elkaar waarschijnlijk over het hoofd gezien op de kruising en zijn met een flinke klap tegen elkaar aangereden. Zo hard, dat één van de twee voertuigen over de kop is geslagen. De schade is aanzienlijk. Beide auto's zijn tegen een boom tot stilstand gekomen en zijn zwaar beschadigd geraakt. 

Eén inzittende is door de brandweer uit de auto geholpen en per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van de verwondingen is nog niks bekend. Het is nog onduidelijk hoe lang de weg dicht blijft.

Gevaarlijke kruising

Het ongeluk gebeurde op de kruising met de Piksenweg. Op vrijwel exact dezelfde plek verongelukte eind 2017 een motorrijder uit Lemelerveld, na een aanrijding met een automobilist op de kruising.

Volledig scherm
© Jan Willem Klein Horstman
  1. VVD en Lokaal Hellendoorn willen weten of 2,9 miljoen gebruikt mag worden voor N35 bij Haarle

    VVD en Lokaal Hellen­doorn willen weten of 2,9 miljoen gebruikt mag worden voor N35 bij Haarle

    NIJVERDAL - De gemeente Hellendoorn en provincie Overijssel onderzoeken welke maatregelen noodzakelijk zijn om de verkeersveiligheid op de N35 tussen de Salland-Twente Tunnel in Nijverdal en de gemeentegrens van Raalte te verbeteren. De oppositiepartijen VVD en Lokaal Hellendoorn willen weten wat dat onderzoek precies betekent voor de afspraken die de gemeente en Rijkswaterstaat eerder hebben gemaakt voor de aanpak van het deeltraject tussen De Paarse Poort en de Oude Deventerweg.

Reggestreek