Volledig scherm
Zaterdagmiddag maken 160 mensen een 6 minuten durende rondvlucht over Nijverdal en Hulsen. Ze stijgen op in een weiland tussen de Meester Werkmanstraat en de Overwaterweg. De gemeente Hellendoorn weigerde hiervoor een voetbalveld op sportpark Smidserve ter beschikking te stelen. © foto ricardo smit

Rondvluchten met helikopter bij Hulsen Beach

HULSEN - Op het grote parkeerterrein van sportpark Smidserve aan de G.H. Kappertstraat wordt donderdagavond (pubquiz), vrijdagavond (voetvolleybal) en zaterdag overdag (beachvolleybal) weer het evenement Hulsen Beach gehouden.

Zaterdag maken 160 mensen tussen 15.00 en 19.00 uur een rondvlucht met een helikopter boven Nijverdal en Hulsen. Burgemeester Anneke Raven gaat mee met de laatste vlucht. De organiserende voetbalclub Hulzense Boys heeft hieraan de quiz ‘Waar landt de helikopter?’ verbonden. Die stijgt na de 40 rondvluchten nog één keer op en landt na een bepaalde tijd ergens in een afgebakend gebied. 

  1. Brouwers uit Haarle vernoemen speciaalbier naar bekendste taxichauffeur van Salland
    PREMIUM

    Brouwers uit Haarle vernoemen speciaal­bier naar bekendste taxichauf­feur van Salland

    HAARLE/MARLE - Hij raakte verzeild in de meest vreemde situaties en bracht menig beschonken kroegganger in Salland naar huis. Nu mag taxichauffeur Teun Stevens, alias De Neuze, zelf genieten van zijn eigen biertje. Een uit de hand gelopen grap van William Kemperman en Leo Kemper uit Haarle leidde tot een tripel bier die vernoemd is naar de beroemde taxichauffeur uit Marle, die binnenkort vijftig jaar in de taxiwereld zit.

Reggestreek