Deze artist impression laat zien hoe het geplande appartementencomplex aan de Dorpsstraat 19 in de omgeving past. In het dorp Hellendoorn is veel behoefte aan dit type koopwoningen voor senioren.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze artist impression laat zien hoe het geplande appartementencomplex aan de Dorpsstraat 19 in de omgeving past. In het dorp Hellendoorn is veel behoefte aan dit type koopwoningen voor senioren. © I_KB Architecten

Run op koopwoningen voor senioren in Hellendoorn, maar Noaberhuus maakt bezwaar tegen nieuwbouwplan

HELLENDOORN -  Er is grote behoefte aan koopwoningen voor senioren in het dorp Hellendoorn. De bouw van een appartementencomplex aan de Dorpsstraat 19 kan enig soelaas  bieden. Dat de nood hoog is blijkt wel uit het feit dat zich meer dan dertig gegadigden meldden voor deze nieuwe woningen.   

 1. Nijverdalse pandeigenaren niet blij met visie voor Grotestraat: ‘Geef dan iedereen mogelijkheid hoger te bouwen!’
  PREMIUM

  Nijverdal­se pandeigena­ren niet blij met visie voor Gro­testraat: ‘Geef dan iedereen mogelijk­heid hoger te bouwen!’

  NIJVERDAL - Maarten Heerdink en Arthur Leferink zijn geen uitgesproken tegenstanders van hoogbouw in het centrum van Nijverdal. Maar beide pandeigenaren vinden wel dat bij de herontwikkeling van de noordkant van de Grotestraat moet worden uitgegaan van gelijke monniken, gelijke kappen. Dat is volgens hen nu niet het geval. „Er wordt hier selectief gehandeld.”
 1. En weer is het raak: autobrand nummer 42 dit jaar in Enschede
  Play

  En weer is het raak: autobrand nummer 42 dit jaar in Enschede

 2. Fardau en Leon: 'Uitslag coronatest bijna net zo spannend als de wedstrijd'
  Play

  Fardau en Leon: 'Uitslag coronatest bijna net zo spannend als de wed­strijd'

Reggestreek