Directeur Johan Middelkamp van Sallandse Wegenbouw waarschuwde de gemeente Hellendoorn in 2018 al voor de risico's die kleven aan de aanleg van non-infill kunstgrasvelden.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Johan Middelkamp van Sallandse Wegenbouw waarschuwde de gemeente Hellendoorn in 2018 al voor de risico's die kleven aan de aanleg van non-infill kunstgrasvelden. © Lenneke Lingmont

Sallandse United waarschuwde in 2018 al: ‘Leg die non-infill voetbalvelden in Nijverdal en Hulsen niet aan’

NIJVERDAL/HAARLE - Directeur Johan Middelkamp van Sallandse Wegenbouw waarschuwde de gemeente Hellendoorn in 2018 meerdere keren voor de te verwachten problemen met non-infill kunstgrasvelden. Dat hij achteraf gezien gelijk heeft gekregen vindt hij vooral erg jammer:  „Want de belastingbetaler weer hiervoor weer opdraaien.”

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Reggestreek