Organisator Bertus van Elburg baalt verschrikkelijk dat de SallandTrail opnieuw moet worden afgelast. Hij durft geen nieuwe datum meer te noemen om de deelnemers gen valse hoop te geven.
Volledig scherm
Organisator Bertus van Elburg baalt verschrikkelijk dat de SallandTrail opnieuw moet worden afgelast. Hij durft geen nieuwe datum meer te noemen om de deelnemers gen valse hoop te geven. © Bert Kamp

SallandTrail in Nijverdal wordt voor derde keer binnen jaar afgelast: ‘Dit is zuur, donders zuur’

NIJVERDAL -  Drie keer is geen scheepsrecht voor de SallandTrail. De bekende eendaagse ultraloop over de Sallandse Heuvelrug gaat op 13 maart opnieuw niet door. Organisator Bertus  van Elburg uit Nijverdal moest voor de derde keer meer dan duizend lopers teleurstellen. „Dit is zuur, donders zuur.”

 1. Doden leven voort in verzameling Haarlenaar: ‘Bijzonder dat iemand in herinnering blijft door bidprentje’
  PREMIUM

  Doden leven voort in verzame­ling Haarlenaar: ‘Bijzonder dat iemand in herinne­ring blijft door bidprentje’

  HAARLE - De een verzamelt postzegels, de ander oude munten. Robert Kemper Alferink heeft wel een heel specifieke hobby: hij verzamelt bidprentjes uit Salland. De 33-jarige Haarlenaar heeft al bijna 10.000 exemplaren in huis, waarvan de oudste uit 1843. Waar komt die fascinatie vandaan? „Een bidprentje is vaak het enige tastbare bewijs dat iemand heeft bestaan.”
 1. Crimineel Martin van de Pol doodgeschoten in Amsterdam
  Play

  Crimineel Martin van de Pol doodgescho­ten in Amsterdam

 2. Bijzonder: lammetjeszesling geboren in Tuil
  Play

  Bijzonder: lammetjes­zes­ling geboren in Tuil

Reggestreek