Volledig scherm
© Carlo ter Ellen

SallandTrail: Ultralopers genieten van kilometers en natuur

NIJVERDAL - De SallandTrail kende zaterdag een topeditie. Deelnemers, veelal ultralopers, genoten naast het zonnetje vooral ook van de omgeving.

Het was de derde keer dat de natuurloop zonder wedstrijdelement en met veel hellingen in de omgeving van Nijverdal werd gehouden.
Het evenement verliep - op een enkele blessure hier en daar na - precies zoals de organisatoren hadden gehoopt. Het weer was perfect en veel deelnemers waren na afloop dan ook euforisch over de route. Er kon gelopen worden over 25, 50 en liefst 75 kilometer.
"Ik heb vooral genoten van de natuur. Ik ben op plekken geweest, waarvan ik niet wist dat ze zo dicht in de buurt waren te vinden. Ik waande me even in Frankrijk..." Martijn Rikkerink uit Hengelo was zaterdag één van de vijftig deelnemers aan de 75 kilometer van de SallandTrail.
"Alles was prima voor elkaar. Zeker ook de verzorgingsposten. Daar kon je goed bijtanken met allerlei eten. Van winegums tot vlaaien."

Tubantia gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement  

Reggestreek