Volledig scherm
Sierd de Vos. © Pro Shots

Sierd de Vos presenteert zijn nieuwe boek in Sportcafé Enter

ENTER - Het Sportcafé van SV Enter op donderdag 10 november valt precies op de dag dat hoofdgast Sierd de Vos zijn boek 'El Sierd' presenteert. De bezoekers van het sportcafé krijgen daardoor de gelegenheid om het boek als eerste aan te schaffen en te voorzien van een handtekening van de sportcommentator.

In 'El Sierd' vertelt Sierd de Vos over zijn passie voor het Spaanse voetbal. Ook staan er tal van anekdotes in het boek, onder meer van collega René van der Gijp.

Cultheld
De Vos, die inmiddels de status van 'cultheld' heeft verkregen, is al veertig jaar lang tv-commentator bij tal van voetbalwedstrijden. In het Sportcafé in Enter vertelt de Vos anekdotes en verhalen over zijn werk, en presenteert hij zijn nieuwe boek, inclusief signeersessie.

Wim Kieft
Naast Sierd de Vos zijn ook presentator Eddy van der Ley en voormalig profvoetballer Wim Kieft te gast in het sportcafé van SV Enter. Kieft (53) heeft een lange en succesvolle carrière in de voetballerij achter zich. Hij speelde meer dan 40 keer voor Oranje, pakte met PSV in 1988 de Europa Cup, werd zes keer landskampioen en was op zijn negentiende al topscorer van Europa. Maar het succes van Kieft had ook een keerzijde: bijna twintig jaar lang was hij verslaafd aan cocaïne. Kieft vertelt in het Enterse Sportcafé open over de bittere strijd tegen zijn drugsverslaving.

Het Sportcafé vindt op donderdag 10 november plaats in de kantine van SV Enter, aan de Stationsweg. Aanvang is 20:00 uur.

Reggestreek