Volledig scherm
PREMIUM
Hellendoornse horeca-ondernemers hebben groot nieuws: De Slag um Heldern is terug! © Emiel Muijderman

Slag um Heldern na 4 jaar terug in Hellendoorn

HELLENDOORN - De Hellendoornse horecaondernemers zitten op barkrukken achter een tafel op het plein voor café De Barbier. Ze hebben naar eigen zeggen ‘groot nieuws’, want ‘Hij is terug!’  Na vier jaar  afwezigheid is er op Koningsdag weer een Slag um Heldern in het dorpshart.

Vijf Hellendoornse horecagelegenheden besloten dit populaire evenement nieuw leven in te blazen om voor meer reuring in het dorp te zorgen. De uitbaters van eetcafé De Gezelligeit, café De Barbier, café-restaurant In de Tonne, De Lantaarn en Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers maakten dat maandagmiddag samen op straat bekend. 

  1. Brouwers uit Haarle vernoemen speciaalbier naar bekendste taxichauffeur van Salland
    PREMIUM

    Brouwers uit Haarle vernoemen speciaal­bier naar bekendste taxichauf­feur van Salland

    HAARLE/MARLE - Hij raakte verzeild in de meest vreemde situaties en bracht menig beschonken kroegganger in Salland naar huis. Nu mag taxichauffeur Teun Stevens, alias De Neuze, zelf genieten van zijn eigen biertje. Een uit de hand gelopen grap van William Kemperman en Leo Kemper uit Haarle leidde tot een tripel bier die vernoemd is naar de beroemde taxichauffeur uit Marle, die binnenkort vijftig jaar in de taxiwereld zit.

Reggestreek